Pressmeddelande 14 november 2013

Trygg toasurf

En trygg och fräsch plats för mobilen i toalettrummet står högt på önskelista hos många av de fler än fyra miljoner svenskar som läser tidningen, är sociala och spelar spel under besöket. I Anna’s Case väggmonterade mobilställ står din mobil tryggt tillbakalutad och fullt läsbar när du behöver lägga den ifrån dig. Stället passar lika bra på den offentliga toaletten som i det egna badrummet eller varför inte som mobilens självklara hemmaplats i köket, bredvid sängen eller på kontoret.

Undersökningar visar att allt fler använder mobilen på toaletten, där det ofta saknas en trygg och fräsch förvaringsplats. Anna’s Case har tagit fram en lösning på problemet i form av ett mobilställ som hindrar mobilen från att bli blöt, smutsig eller tappas och gå sönder.

Mobilstället monteras enkelt med stark dubbelhäftande tejp eller skruv. Det tillverkas i Sverige i färgerna orange, turkos, vitt och svart och det finns möjlighet för företag att profilera sig med egen färg. Formgivare är industridesigner David Qvick i Falun.

Mobilstället börjar säljas januari 2014.

Mått: 11,5 x 11,5 x 7 cm.  Pris: Ca 189 kr

Titta gärna på bilder i galleriet.Ni kan hämta dom på Mynewsdesk  och är också välkomna att höra av er direkt till oss.

 

 

 

Anna's Case AB

+46 706 250 505
anna@annascase.se
www.annascase.se